لیست اختراعات حامد صابر
عنوان اختراع: پشتي صندلي خنك كننده كانال دار با دمنده ي دور متغير پشتي صندلي خنك كننده كانال دار با دمنده ي دور متغير محصولي است كه بر روي صندلي انواع خودروها قابل نصب بوده و علاوه بر اينكه از نظر ارگونوميكي و طبي، خستگي و آسيب ناشي از نشستن هاي طولاني مدت روي صندلي را كاهش مي دهد، در فصول گرم سال با مجهز بودن به سيستم خنك كننده شامل فن دور متغير، كانال هاي ارتباطي و خروجي هاي هوا قابليت تهويه و گردش هوا در قسمت پشت بدن را دارد. هم چنين در فصول سرد سال با دارا بودن قابليت نصب المان گرم كننده در خروجي دمنده، هواي گرم را به قسمت هاي زيرين و تكيه گاهي بدن انتقال داده و موجب آسايش بيشتر مي گردد. انرژي الكتريكي مورد نياز اين پشتي صندلي از طريق جافندكي خودرو تغذيه مي شود. در اين محصول از پارچه هاي متخلخل و چندلايه و انواع فوم داراي مواد اتيلن ـ وينيل استات جهت افزايش كارايي، برگشت پذيري به حالت اوليه و بهبود خواص ارگونوميكي استفاده مي شود. از جمله مشكلات رانندگان به ويژه در فصول گرم سال تعريق زياد و به تبع آن ايجاد مشكلاتي مانند ابتلا به بيماري هاي ناشي از نشستن هاي طولاني مدت مانند كيست موئي (بيماري رانندگان) و كمر درد، كاهش آستانه تحمل، افزايش حواس پرتي مي باشد. هدف از ساخت پشتي خنك كننده 1ـ بهبود خواص ارگونومي صندلي خودرو 2ـ تهويه و گردش هوا در قسمت هاي پشت بدن 3ـ ضد عرق و ضدبو بودن پارچه هاي استفاده شده 4ـ راحتي شستشو 5ـ نصب سريع و آسان 6ـ قابليت نصب بر روي صندلي خودروهاي سبك و سنگين 7ـ امكان نصب المان گرم كننده جهت استفاده در فصول سرد سال؛ هم چنين اين محصول قابليت استفاده در مكان هاي اداري، دانشگاهي، تجاري ودرماني را نيز دارد.
اين اختراع با هدف توليد نوشيدني فراسودمند بر پايه قارچ خوراكي-دارويي انوكي و بر اساس تجميع تخصصهاي بيوتكنولوژي و صنايع غذايي شكل گرفت. ميسليوم خالص قارچ انوكي (Flammulina velutipes) در محيط كشت عصاره مالت و عصاره مخمر تهيه و سپس توليد اندام ميوهدهي بر روي بستري متشكل از 40% كاه گندم+ 40% خاك اره + 18% سبوس گندم +1% گچ + 1% آهك انجام گرديد. قارچ هاي از نظر عدم آلودگي باكتريايي و قارچي بررسي و قارچهاي سالم با كيفيت مناسب پس از برداشت و شستشو مورد استفاده قرار گرفتند. دو شكل مختلف پوره و پالپ براي تهيه ماده زمينهاي اصلي نوشيدني مورد استفاده قرار گرفت. متغيرهاي مستقل نوشيدني پوره دار شامل غلظت قارچ ( 5، 5/7 و 10 % وزني/حجمي) و صمغ (05/0، 075/0 و 1/0 % وزني/حجمي) بود كه طي آزمايشات فاكتوريل انجام شد. متغير هاي مستقل نوشيدني پالپ دار شامل غلظت قارچ، نوع طعم دهنده و غلظت رنگ كوركومين بود. آزمونهاي حسي با كمك 15 ارزياب آموزش ديده انجام شد. آزمونهاي رئولوژيكي به دليل درشتي ذرات پالپ و ايجاد خطا در پاسخ دستگاه، فقط بر روي نوشيدني پورهدار انجام شد. آزمون رئولوژيكي نشان داد كه رفتار جريان نوشيدني شبه پلاستيكي بوده بطوريكه بدون اعمال تنش حالتي ژلهاي دارد و ذرات در آن شناور هستند ولي پس از تكان دادن، گرانروي كاهش پيدا ميكند. بيشترين و كمترين امتياز طعم به ترتيب مربوط به نمونه هاي حاوي 5% و 10% قارچ بود (p ضمایم(شرح و توصیف،ادعانامه،نقشه)شرح و توصیف : برای دانلود فایل اینجا کلیک کنیدادعانامه : برای دانلود فایل اینجا کلیک کنیدنقشه : برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید
در اين اختراع، يك ميراگر (دمپر) ويسكوز غيرخطي با قابليت تغيير در ميرايي ارائه شده است. از مهمترين مشكلات نمونه هاي سابق دمپرهاي اوريفيسي، فرسودگي و سايش تدريجي صفحات اوريفيس تنظيم كننده قطر لوله ي اوريفيس، جاگير بودن مكانيزم اوريفيس در كناره دمپر، پيچيدگي در طراحي، ارائه نيروي ميرايي به صورت صرفاً خطي و همچنين افت فشار تفاضلي ايجاد شده توسط اوريفيس مي باشد. در اختراع حاضر با استفاده از يك دريچه مخروطي قابل تنظيم، دبي عبور روغن را مي توان كنترل كرد؛ بنحوي كه دريچه مخروطي با كمك پيچ تنظيم متصل به آن و با توجه به قيدهاي (ميله هاي) عمودي قرار داده شده در مكانيزم دمپر، تنها در راستاي محور مركزي ميراگر قابليت جابجايي دارد. تغيير در فاصله دريچه نسبت به ديواره (زائده هاي مخروطي) موجب تغيير در دبي سيال و در نتيجه تغيير در ميرايي دمپر مي شود. علاوه بر مرتفع شدن مشكلات موجود در نمونه هاي اوريفيسي، يكي ديگر از مزاياي اين اختراع قابليت عملكرد به صورت غيرخطي مي باشد. غيرخطي بودن اين امكان را فراهم مي كند كه طيف گسترده تري از تحريك هاي خارجي توسط ميراگر جذب شوند. كاربرد اين اختراع در سازه هاي فلزي تحت بارهاي لرزه اي مانند ساختمانها، در جاذب هاي ارتعاشي (DVAs) جهت ميرا كردن ارتعاشات وارد به پل هاي فلزي و همچنين در سيستم تعليق خودرو جهت تعيين خودكار ميزان ميرايي در جاده هاي مختلف مي باشد.
موارد یافت شده: 3